heja mig?

Jag är med i en tävling för att vinna en blogg design. Här är bloggen.

Heja på mig.. Eller säger man så?

xoxo
ganiis

Jag lever!

Ja! Jag övdelevde orienteringen. Men jag gjorde något med handleden, den gör ont och jag har en grej? som typ sticker upp (hahaha det låter värre än det är). Hoppas det blir bättre och det inte är något allvarligt, tror inte det..

Jag har tränings ledigt idag! Skönt det! Jag skall spendera dagen till att avsluta min historia uppsats.

Nu har jag satt på good charlotte på iTunes och jag är redo att skriva vidare på min uppsats.


Om jag blir färdig någon gång detta århundrandet (innan det blir mörkt) så skall jag gå ut och fota hösten. Men det är nog inte troligt. Hoppas att jag hinner se på idol idag iallafall, Erik sjunger ju idag!

Suck första avsnittet av season 6 av Grey's anotomy idag. Såklart har vi inte fixat så 5 funkar än. Inte kul! Men, men, jag har listat ut vem som dör.. Men jag skall nog inte skriva det här för er som inte har listat ut det än!

xoxo
ganiis

green day, igen. HAHA!

Jag vet inte varför, men just nu är jag i någon slags green day period. Jag lysnar/tittar på live klipp på dem på youtube hela tiden. Kanske för att jag inte kommer kunna se dem live? Allt de sjunger, och säger går rätt in i själen på mig, det bandet alltå! Bara så ni vet jag älskar green day ALLTID! men just nu älskar jag dem mer än vanligt?

Idag har jag hockey.. Kul att jag trodde att jag skulle behöva stressa jätte mycket för att hinna till träningen och nu har jag varit hemma en timma..

Imorgon har vi orientering... Jag kommer gå vilse, eller så kommer det gå jätte bra, man vet alldrig när jag orienterar. Båda har hänt!

Nej, nu måste jag packa mina grejer så jag hinner till träningen, bara en green day låt till?

xoxo
ganiis


alltid hockey ;)

Hockey match med tjej laget idag, vi förlorade, tyvärr.. Men, det var kul att spela match igen! Synd bara att jag blev provocerad ¨så mycket att jag drog på mig en utvisning. Jag brukar inte vara den där personen som spenderar massa tid i utvisningsbåset..

Jag har insett att nästan alla mina inlägg handlar om skolan och hockeyn. Inte speciellt kul att läsa, tyvärr så är det ungefär bara det som händer i mitt liv just nu. Men jag skall bättra mig och försöka skriva mer intressanta texter.

Jag har så himla mycket åsikter om allt, men när jag skall skriva så får jag inte ihop det..


 Något som jag tycker är kull att skriva om så är det våran kära svininfluensa..
I Qatar så har de bestämt sig för att förlänga eid lovet (att de har ett eid lov är orättvist!) med en vecka bara för att "stoppa" svininfluensan.
Hur? De skall informera lärarna och städa skolorna.. Enligt en av mina kompisar så skall också alla skolbarn vaccineras nästa vecka. Men, är vaccinet redan färdigt?

Jag är så trött på detta överreagerande vad det gäller svininfluensan. Men det är Qatar, de är duktiga på att överreagera.
Men jag skulle inte klaga på en vecka extra lov (suck)...

xoxo
ganiis

green day!

Jag älskar bandet så himla mycket1 Jag önskar att jag skulle ha fått se dem live i stockholm. Men jag lyckades inte få tag i några biljetter...
Jag älskar Green Day. Min dröm är att få se dem live, synd att det inte blev denna gången, väldigt synd!


trött!

jag känner inte för att träna, jag orkar inte träna, måste jag träna idag?

sååå... jag skall kanske spela match med utveklings laget i hockey, men jag palla INTE träna idag. Jag är så himla trött så det finns inte... fyyyy!

xoxo
ganiis

torsdag ...

Hejsan!
Har haft hockeyträning, inga nyheter här.
Skolfotot antar jag att jag blev ful på, så allt är i sin ordning här.

Harmatte prov imorgon, det är inte skoj. Tur att jag är ganska bra på matte för jag suger på att plugga till ett matte prov, det känns så meningslöst på något sätt. Men jag antar att jag får sätta mig med matte boken innan jag somnar.

Fredag imorgon, trevligt! Jag skall nog fixa i mitt rum, skall kanske träna annars skall jag nog springa. Om jag har tur lyckas jag att lägga upp bilder från min kamera till datorn. Men då gäller det att ha tur!

xoxo
ganiis

skolkort "/

Ucsh! Det är skolfotografering imorgon, inte kul! Jag blir alltid ful, dessutom har man alltid panik innan, inte kul!
Men det är roligt att titta i skolkatalogen sen, man får se det posetiva i det ;-)

Felix åkte ut ur idol... Synd, men det var ganska självklart att han inte pallade trycket. Men Erik är kvar, jag hejar på honom hanns röst är så bäst!!!

Nu skall jag läsa Cannery Row vi skall skriva en upsats om den imorgon, och jag har inte läst ut den än, stackars mig!

xoxo
ganiis

DUMMA TANDLÄKARE!!

Jag glömde att skriva om detta i mitt förra inlägg...

Idag, när jag var nästan färdig för att gå till tåget så ringer det från min tandläkare. De säger att jag har blivit uppsatt på en kö för att få se om jag skall få tandställning. Denna kön tar cirka ett år. Det inebär att jag kommer gå minnst ett år till med mina "huggtänder", och kanske föralltid. SÅ INTE KUL!
Dessutom bablade hon på så länge att jag vartvungen att springa till tåget och enda anledningen jag han med det var för att det var försenat.

Jag är sur på min tandläkare.. Bara så att ni vet!

xoxo
ganiis

tråk väder!

Hejsan..
Kom hem från skolan för en stund sedan. Sista lektionen var inställd, så jag och Livia gick till stadsbiblioteket och jag hämtade en grej för att skaffa lånekort...

Idag blir det hockey träning, kul!

Så var det ju det här med att lägga upp bilder... Det kommer! 

xoxo
ganiis 

....

Hejsan!
Har nyss ätit. Blev en arab inspererad lamgryta, MUMS! 
Har fixat lite med min gaderob sen jag kom hem från skolan (en timme sedan?). Äntligen är allt färdigt i mitt rum så jag kan flytta in där med mer än bara min säng... Sånt gillar vi. 

Så ikväll blir det inflyttning i mitt rum och läxor... 
Synd att jag kommer träna tis-tor (fre?) denna veckan så jag missar hela slutauditionen, jag vill se hur det går för Felix!

Jag borde lägag upp mer bilder på min blogg, den blir nog roligare att läsa då.. 

xoxo
ganiis 

idol 2009

Nu är alla auditions färdiga i idol, har inte sett på så många auditions men har kollat en del på tv4.se...

Jag har inte hört alla som har gått vidare, men jag har två favoriter:

Erik: http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1215046 jag älskar hanns röst, den är så himla häftig...

Felix:  http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1190967 han går i min klass, då måste man heja på honnom, dessutom är hans röst super bra!

xoxo
ganiis

lördags godis?

Lördag, härligt, härligt. Det var planer på lisse och kolla på lillasyster med Erika, men sen fick jag reda på att jag skulle på kusin kalas (annan kusin) igen. Då får man bita ihop ;-) Men det blir nog skoj, jag och mina kusiner är kanske inte super normala när vi är tillsammans jag brukar bli en sådär 5-10 år yngre..

Jag skall städa våran friggebod idag, lycka till med det säger jag bara.

xoxo
ganiis


eid mubarak!

Jo, jag är lite skadad, jag har bott i ett muslimskt land, eid började dag, så eid mubarak på er alla!
Jag skall åka till Qatar på höstlovet...Längtar!Skall bli så kul att hälsa på kompisarna och framförallt bli brun!
Förresten, för alla er som inte vet vad eid är så är det sluet av ramadan, lite som jul kan det nog beskrivas... Nej jag har inte firat det, men man får lov där nere, dessutom så eid pyntas alla shopping mallen...
Lite saknar jag Qatar ;-)

Annars har det varit en trevlig dag som vanligt, skoj  skolan (rasterna) sen kalas hos kusinerna, så sött när minsta kusinen (4år) somnar framför bee movie.. Grymt bra film är bee movie (jag bara älskar barn filmer!)

xoxo 
ganiis

kollade på världens bästa green day

Green day uprtädde på VMA ju, dessutom vann de ett award <3!! 

Men det jag skulle prata om är att när jag tittade på mtv's hemsida när de upträdde så har de klippt bort varenda gång de svär i låtem, men herregud! det är ju en del av deras image att säga fuck i varranan mening, och sång, framförallt billie joe, de säger var de tycker.

Näää nu är jag faktis lite förbannad. 

xoxo
ganiis 

torsdag, morgon

Godmorgon!

Härligt det är att vara ledig!
Sitter i min super snygga green day tröja och mysbyxor. ME LIKE!

Slappar framför datan lite, sen skall jag baka. Efter det blir det nog lite mer slappning innan jag drar igång med läxorna. 

Annars så försöker jag lista ut vad jag skall göra denna helgen, är grymt schopping sugen. Men eftersom mina träningar är inställda så är jag också väldigt sugen på gör något riktigt skojigt en heldag, liseberg kanske? 

xoxo
ganiis

hatar missa tåget.

Två gånger denna veckan, är det möjligt?
Det är en sak att missa tåget. Men när man springer och precis när man ser tåget så går det då är det värre. INTE kul att jag har lyckas med det två gånger denna veckan.

MEN
något som är kul är att jag inte behöver gå till skolan imorgon! Ända lektionen vi skulle ha haft var historia och vi skall göra arbetet hemmifrån. (samhällskunskap och formtime är inställt). Sånt gillar jag starkt! 

Inga träningar idag, det intebär att jag skall se på idol! Trevliga grejer! 

Jag är super sugen på att fota, skall nog gå ut och leka lite med kameran imorgon!

xoxo
ganiis 


tisdag.

Idag slutade vi inte förän 17.10, inte kul. Men det var sista tisdagen som det var på det viset, skönt. Kul att läraren bjöd på godis, dessutom så är engelska ett himla kul ämne.

Sen hade jag, big surprise, hockey träning. Kul, som vanligt.

Nu blir det historia läxa och sedan sova.

Förhoppningsvis blir det ett mycket mer interessant inlägg imorgon!

xoxo
ganiis 

måndag.

Godkväll :D

Ganska slapp skol dag idag. Började med föreläsning om sagor och myter, ganska interesant faktis. Sen var det inställd engelska lektion bara för att nästan hela klassen hade varit på föreläsningen. 
Franska kanske inte var lika kul. Sista lektionen var gympa vi hade orientering, inte superkul, men det blev kul när vi var typ 11 styckna tillsammans. 
Efter skolan snackade jag och Livia en lång stund. På hemvägen lyckades jag fixa mitt fritidskort. 

Hockeyträning på kvällen, sånt gillar vi ju!
Mitt lillfinger har flipp, inget är brutet för jag kan börja det och sånt, men nått måste vara sönder. Det läker nog, och det stör inte hockeyn alls när man tejpar :-)

Nu skall jag göra matte i massor.  

xoxo
ganiis

hockey träning

Hade en underbar hockey träning igår! Riktigt roliga övningar, man jobbiga. Det är efter en sådan där träning när man kommer av och är så trött så man knappt orkar ta av sig utrustningen, men ändå så har man ett leende på läpparna. Super kul! 
Dessutom så sa tränaren som jag hade när jag spelade med tjej laget lite innnan jag flyttade att jag hade utvecklas jätte mycket, sånt blir man glad av att få höra sånt får en att lyfta sig lite till. 
Däremot så fick jag ett slag på lillfingret när jag kom i friläge, så fingret är lite svullet nu. Inte så farligt, det är smällar man får ta. 

Träffade Magdalena efter träningen, super mysigt! Skolan tar aldeles för mycket tid från oss, vi hinner nästan aldrig ses längre (våra mått mätta). 

Nu skall jag läsa Cannery Row som vi måste läsa i engelskan, inte kul. 

xoxo
ganiis
 

lördag.

Lördag idag, har inga planer alls, tråkigt. Jo, jag har hockey träning ikväll, hoppas det blir en kul.

Annars så försöker jag hitta roliga klip från årets idol, jag är kass på att titta på idol, får se om jag har tid att se på något avsnitt nästa vecka.

Nu skall jag städa, sen skall jag ut och gå i skogen.. Kul, NOT!

KRAM!!


09/11, rip

Det är ändå 11 september, varav rubriken.

Jag lyckades med något jag aldrig har lyckas med tidigare, jag försov mig så mycket att jag missade min första lektion, inte bra! Jag skulle börja 9.30, pappa väckte mig 9.45 och frågade mig när jag började. Problemet är att jag han inte med tåget som gick 9.55 så jag fick ta 9.25 tåget, LYCKAT!!

Förutom det lilla missödet har dagen varit ganska bra!
jo pappa åkte tillbaka till qatar det kanske inte är så bra, kommer sakna honnom, längtar till höstlovet, om det blir något :D

sen bar det av till erika vi hade någon smik sak där? Kul var det ialla fall.

sen när jag kom hem så kollade jag på kändisjungeln på tv, DET SÖG! snaka om interligensbefriat. 

när jag lyssnade på min ipod idag hittade jag en låt jag har aldrig lyssnata på, eller det har jag men inte den vesionen. I give you Fall Out Boy - Beat It jag tycker den är bättre än orginalet. Men jag antar att det finns andra som tycker att den åsikten är idiotiskt, men så är det, jag är stolt över mina åsikter!

KRAM!!

090909 var igår ;)

Jag glömde att göra en rubrik med 090909 igår så jag gjorde en idag istället.

Har massa läxor idag, jag borde sitta med dem istället för att sitta vid datorn...

Idag blir det bandy, sent på kvällen, slutar 11? Jag kommer vara trött imorgon! 

Nu blev det väldigt många konstiga shout outs. Nu skall jag kolla facebook, sen blir det läxa. 

KRAM!!  


wow!

först och främst insparks fest igår.. grymt kul! kanske lite väl fullt men sånt är livet ;)

MEN
Det som jag skulle skriva om var att jag gick in på facebook i morse upptäkte jag en skitcool grej. En kille i min klass har gått vidare i idol! jag tycker att han borde vinna hela altet för hans röst är så himla bäst!
jag skulle gärna lägga upp en video när han sjunger från youtube, men jag fattar inte hur det funkar. Men för alla er som följer idol så heter han Felix, nej jag har inte sätt ett ända idol avsnitt än, har inte haft tid!

Jo vi hade fotbolls tunering med ettorna i skolan idag! grymt kul! har sakant att spela fotboll. Synd bara att vi inte vann. 

Kram!!
 

läxa är så inte kul!

Jag hade nästan förträngt hur tråkigt det var med läxa. Nu minns jag.

Jag måste skriva ett Personpoträtt av en kompis på 450-500 ord, jag har skrivit 438 och de senaste 100 orden känns otroligt onödiga.

Äntligen är min snuva och hosta nästan borta, super skönt. Det blir träna i kväll, det kommer inte gå bra. Jag har inte tränat på mer än en vecka.

Längtar till tisdag. Då blir det insparks fest, skall bli super kul!

Kram!

regn, rusk och bilder

Silket hemskt väder det är idag. Idag regnar det verkligen på tvären!

Bra dag vilket fall!

Vi slutade redan 12.50 eftersom min franskalektion var inställd, sånt gillar vi!
Sen träffade jag Erika, det blev lite kolla i affärer, sen bar det hem till Erika. Myckat skratt och annat kul :)



Här kommer några bilder jag tog för ett tag sedan..
Vad tycks?






Kram!!

update!

Jag har inte uppdaterat på en vecka... Förlåt.
Jag hoppas suget kommer tillbaka snart så jag kan skriva långa interesanta blogginlägg.

Skolan är super! Klassen, lärarna, allt är jätte bra, framför allt om man jämnför med dmbs (min gamla skola).

Våran sista lektion var inställd idag, sont gillar jag. Så jag och Livia firade det med kaffe (latte med mycket socker). Super mys var det vi satt ute i (nästan) solen och snackade om allt mellan himmel och jord.
Det är så himla kul att jag redan har blivit så bra kompis med några i klassen.
Dagen var faktis riktigt rolig. Matte (helt Ok lektion för att vara matte), historia (yay!) och engelska (vi läste en jätte bra dikt, troligen den bästa jag har läst).

Har varit super förskyld och börjar äntligen bli bra, förhoppningsvis så är jag frisk nog att spela bandy imorgon. 

Vad kul det var att skriva!! Hoppas det blir många blogginlägg nu :)

Kram!! 

RSS 2.0