har jag tappat sugen..?

Det är jätte konstigt, jag har nyss börjat gymnasiet. Jag har hur mycket saker som helst att skriva om, men inget bra kommer upp i huvudet.
Jag kommer fortsätta blogga, men räkna inte med uppdatering, inte varje dag.

kram!!

första dagen avklarad!

Jag lever! Men jag var lite orolig när jag satt på bussen dit...
Nej, det gick jätte bra! Det verkar som det kommer gå super trvliga människor på mitt pogram och skol andan verkar super bra! Och det är nästan det som är det viktigaste, för om inte det är bra så tappar man motivationen för att plugga.
Det var lite krånel med schemat, men det är löst nu. 

Jag är jätte glad! 

Jag måste uppdatera mer!!

KRAM!!

bohuslän <3

Lovade inte jag bilder från semestern? Jag håller vad jag lovar, så här kommer de, bättre sent än aldrig.

Jag tycker det är jätte kul att fotografera, :)








Bohuslän är så himla vakert, det ger mig rysningar.
 Det är inte mycket som slår en sommardag men strålande solsken och perfekta vindar där.
 

KRAM!!

The lightening BOLT!

Jag skrev om hans hundrameters final, jag måste bara skriva om hans tvåhundrameters final också! Jag missade finalen live, jag han sätta på tvn och se 19.19, jag bara skakade på huvudet. Han är inte mänsklig!

http://www.youtube.com/watch?v=_DjvvI-0xjc&feature=topvideos

200 meters loppet (svenska komentetorer)

http://www.youtube.com/watch?v=6JQkm_jnSy0

100 meters loppet, ingen aning om viliket språk

KRAM!

härligt med sol och värme!

Idag tog jag och broshan bussen till Näset och bada, skönt! Superhärligt väder är det, jag tycker synd om alla som redan har börjat skolan.
Snart skall jag ut och springa, skönt att jag har börjat träna igen, igår och i förrgår hockey och idag springa. Kankse så kommer min kondis tillbaka?

Kram!

twilight barbie dockor? NEJ!

Jag har läst om det flera gånger, att Edward och Bella i twilight blir barbie dockor, enligt mig är det så fel! Twilight böckerna är inga barn böcker, böckerna är inriktade mot unga vuxna. 8åringar förstår inte böckerna, de är för djupa, så varför skall de designa dockor då?
Har detta något med läskiga skrikande fans att göra som vill ha sin egen Robert Pattinson så är det patetiskt och läskigt. 

Det var dagens åsikt.

När skall jag lyckas fatta hur man gör en design? 

Kram!!


vad skulle jag skriva om?

Sorry för sen update, jag hade tänkt att skriva ett lååångt inlägg igår, men jag var riktigt nere igår. Så jag hade inget skrivar sug alls.

Men idag mår jag super! Har prov spelat hockey med ett tjejlag, det känndes jätte bra! Lite av nervositeten till gymnasiet har gått över eftersom inte alla av mina kompisar har berättat "spök historier" om hur deras första dag var. Jag börjar en vecka efter de flesta andra.

Precis när jag var påväg till träningen så kom jag på något jag var bara tvungen att skriva på bloggen, men nu har jag glömt av det. Är inte det så typiskt?

Nu skall jag sova, Natti, Natti!


usain bolt

oj oj oj!
9.58 på 100 meter. Jag är mållös...
Det var gåshud, frågan var inte vem som skulle vinna, frågan var inte om han skulle slå världsrekordet, frågan var med hur mycket.
Han kommer indansande på stadium, han gör sina poser. Sen springer han, hela vägen faktis, första gången?
Det bästa med honom är att han är så himla cool, och han springer ganska snabbt.

USAIN BOLT, YOUR THE MAN!

:D

Idag bar det av till liseberg med några svenska familje kompisar som bor i Qatar. Det blev mest barn attraktioner...
Men gissa vad??? Jag vann stjärnvinst på daimhjulet!! Det sjuka var att min bror frågade vad jag skulle göra om jag vann stjärnvinst, så gör jag det. Det blev inget hoppa och skrika, det blev gapflabb. Nu kommer jag få daim mage (tjock)

Kram!!


fredag.

Godkväll

Jag såg just på den nya new moon trailen, och jag tror att jag kommer att gilla filmen otroligt mycket!!
Jag älskar böckerna, jag bara älskar dem, jag är beroende av dem. Men nej, jag hatade twilight filmen och jag tycker inte Rob Pattinson är snygg. Men däremot så skall jag inte klaga på Taylor Lautner, han är HET! Sen är inte Kellan Lutz (Emmett) så ful han heller.

Kram!


shopping

Hejsan,
Idag har jag varit och shoppat med Louise! Jag är äntligen ägare av ett par jeans leggings, jag vet det är lite efterblivet, men de finns inte att köpa i Qatar... Jag köpte också ett läder armband, två nagelack, hårspännen och en schal. Jag älskar att köpa schalar jag skulle kunna köpa hur många som helst, jag måste alltid hålla mig i skinnet så jag inte köper någon varenda gång jag går in i en affär.

Vad jag dock inte lyckades köpa var ett par sådana här:

Jag kommer inte i håg vad denna sortens glasögon heter.. Jag skulle dock ha råd med ett par Ray Bans.
Jag har velat ha sådana här sedan i våras, men jag har inte lyckas hitta ett par som ser snygga ut. Sen så kom min kompis och hade lyckas hitta några som såg super bra ut på gina , och nu är de slutsålda, YES! JAg får bara fortsätta titta..

Kram!!

segling,

Jag saknar seglingen något så otroligt! JAg tycker det är så otroligt kul att segla, och när man är depp så vet jag att jag alltid blir glad, om dock lite förbannad om jag gör ett dåligt race (jag har värsta vinnarskallen, och hatar att förlora). 

Jag antar att när jag säger segling så tänker de flesta på semester segling, men det är inte det jag syftar på (det är kul också). 
Nej, jag kappseglade i en laser 4.7. Jag seglade med världens roligaste grupp med helt underbara människor, mellan racen så var det alltid någon som fick mig att skratta, samma sak inan och efter. Jag såg alltid fram emot lördagsförmiddagarna.

Om inte det vore för seglingen så skulle jag aldrig träffat Simon, min bästa killkompis just nu, en underbar person. Som mobbar sönder mig så att jag saknar seglingen ännu mer.. Om han inte passar sig så åker jag till England och snor jag hanns båt(ar).  

Kram!

glad, trött

Jag chattar just nu med världens underbaraste kille. Vi har lärt känna varandra genom seglingen. Vi chattar mycket, och hans små komentarer på allt kan göra min dag. Saknar honom...

Igår, idag

Godmorgon!

Year One var rolig, den var verkligen på min och Magdas nivå. Vi hade sedan en väldigt trevlig kväll, som det blir när man är med Magdalena. 



Idag har jag planer om att gå ut och springa!! Surprise, surprise!

Kram!!

Varför måste man skriva rubrik när man inte har någon passande?

Solen lyser, nästan ute, eller ja, det regnar inte JOY! Det var underbart när det var så himla fint väder några dagar förra veckan, jag fick tillbaka lite av min bränna vilket man aldrig tackar nej till. Vatten reflekerar ju solen, så jag skall nog spendera alla mina soliga dagar på en segel båt!!

Nog med mitt babell om att vara brun...
 Idag skall jag se på Year One på bio med Magdalena, skall bli kul. Jag bara älskar komedier, så jag antar att det kommer funka för mig, jag menar jag är ju lite av en komedi jag själv!!



Jag är så himla nervös för gymnasiet så det finns inte! Jag börjar om två veckor!

Kram!

barnvakt

Hejsan,
Idag har jag varit barnvakt för två av mina kusiner, tjejen är 3, snart 4 år, och killen är 8, snart 9 år. Det tar på krafterna!

Kram

home again!

Hejsan,

Nu är jag hemmma från seglingen, underbart skönt har det varit. Bilder kommer, men inte idag, jag är super trött!

Jag har nämligen varit servetris på ett brölopp idag. Jätte kul och intressant, visst var det också lite stressigt och varmt (jätte varmt). Men det är lärorikt och dessutom klirr i kassan för mig ;-) Jag har aldrig gjort något som servetris innan så jag var jätte nervös, men det gick bra, och jag har lärt mig att bära tre talrikar på samma gång 8inte i en hög). Mina fötter gör ont, undra om man kan få tränings värk i dem?

Nu skall jag sova!

Kram

RSS 2.0