090731

Hejsan

Imorgon åker jag iväg och seglar (kommer vara borta ca en vecka). Jag är så extremt LYCKLIG! Jag älskar att segla, jag har saknat seglingen såå mycket. Det är inte samma sak att segla i en stor båt som i en laser, men det är underbart kul ändå. Min saknad till seglingen blir inte bättre av att min kompis (Simon) skriver till mig om alla hans kappseglinar, inte snällt!
Träffade Magdalena en stund förut och nu kommer Louise, trevligt. Dessutom är stor kusinerna + mormor och morfar här...

Kram 

090730

Hejsan!
Jag sitter framför min älskade dator som jag har äntligen har fått tillbaka. Patetiskt att jag har skanat min dator, men det är mycket bättre att ha min egen dator än att dela en dator med hela familjen.
I dag har jag varit ute och sprungit super skönt... eftråt, inte just där och då. Jag måste springa oftare!

I kväll skall jag till liseberg och kolla på Carl Einar Häckner, han är så himla rolig, eller jag vet inte om jag kommer tycka det längre.. Men jag tyckert det för.

Kram

28 juli

Hejsan,

Idag fyller pappa år, grattis till honom. Vi skall in till stan och äta i kväll för att fira honom.
I dag har jag varit med mamma och pappa och kollat på möbler och tapeter och jag har fått en ganska bra bild på hur jag vill ha det i mitt rum. Det kommer bli super snyggt!

Kram

regn igen...

Hejsan...

Jag har tydligen börjat komentera vädret extremt mycket märker jag. Men jag är inte van vid att det ändrar sig hela tiden så var det inte i Qatar.
Igår hade jag en jätte skön dag ute på Brännö, sol och skönt att få tänka på annat. 
Jag är i stort behov av schopping, jag får se omjag lyckas ragga upp någon person som vill följa med mig.

Kram

hej

Hejsan.

Seg uptadering, men jag har inte kunnat, har varit utan internet. Jag har nämligen flyttat in i vårat hus nu. Pappa kom hem i natt, trevligt!
Jag har haft många underbara spontana promenader med Magdalena (är det inte underbart att bo så nära?).
 
Nu väntar jag på solen, för min fina solbränna börjar bli ett minne blott (hej brun utan sol, hej fjortis)

Skall iväg och segla om två veckor... Längtar så himla mycket!

Kram 

idag

Hejsan!

Idag har jag och mamma varit och titta i massa möbelaffärer, vi skall fixa i flera rum och både jag och ma & pa behöver nya sängar. Jag tycker det är kul att gå och titta i möbel affärer, jag gillar att se på de olika showroomen, det är kul med inredning! Dessutom är det superkul att prova sängar (för jag har mitt glada barnasinne kvar). Det är framförallt kul att prova sånna sängar som åker upoch ner (jag hoppas alla fattar vad jag menar).

Är det inte underbart med folk som kan göra så lite och det känns som så mycket. En liten komentar kan få hjärtat att slå volter, om det är rätt komentar i rätt läge, från rätt person... ;-)

Kram

sommar och sol :D

Härligt med sol! Idag bar det av till havet, BIG SMILE! Kallt men skönt i vattnet. Men imorgon blir det regn igen säger de på vädret... RAKARNS! Min fina solbränna börjar försvinna (dagens i-lands problem).
Idag blir det grillat till middag, MUMS!
Imorgon skall jag på Elins konfirmation, kul!

Kram

poker night

Hejsan,
hade en grymt trevlig kväll (natt) igår. Det var poker kväll,men det kanske inte blev så mycket poker. Det blev massa skratt och annat istället.
I dag har massa av våra flytt sakar kommit, så snart blir det flytta hem till huset. Skönt! Mycket lättare att träffa kompisar när det inte tar typ 30-40 minuter med buss till dem.
Har badat idag, vattnet i Sverige är iskallt!

Kram

gothia cup

Yay! Gothia cup har börjat, trevligt, trevligt. Kul att spana in killar, och titta på fotboll.
Idag fyller Joel år grattis på honom..
Jag kommer inte på såmycket mer att skriva om idag

Kram


dålig uptatering

Hejsan
Jag är dålig på uptadera sorry.
Idag var det sol, en stund åtminstone, jag har tröttnat på regn nu, det var bara kul en stund.
Igår var jag med Louise, kul.
Idag blev det fixa i huset, kul att de som hyrde vårt hus typ inte fattade hur man städade eller skötte en trädgård.
En sak som är grymt störande är att jag kommer på en massa saker som jag vill skriva om i bloggen. Men när jag kommer på dem så har jag aldrig en dator i närheten. Så sen när jag skall skriva ett blogg inlägg så har jag antigen glömt av vad jag ville skriva om, eller så har jag så många saker jag vill skriva om så jag inte orkar skriva alla.

Kram 


SKOJAR NI MED MIG?

Så morfar satt och kollade på nyheterna och gissa vad jag hör, alla i västragötaland skall vaccineras (stavning?) mot svininfluensan, är detta ett skämt? Har de inte fattat än att svininfluensan inte är dödlig! Det kommer bara kosta överdrivet mycket pengar för staten.
Oj, vad arg jag låter.

Kram

FAIL! Men en grymt bra dag ändå

Hejsan,
Har haft en underbar dag i stan i dag med Erika. Vi schoppade och gick runt lite, det blev inte så dåligt väder som nyheterna sa att det skulle bli. 
Köpte ett linne och en rouge eftersom jag tappade min gamla i marken (duktigt).
Hade planer på att lyckas köpa ett par chinos idag, men det gick inte så bra. Jag provade typ 3 stycken. Dessutom kollade jag på flera. Men tyvärr så hade nästan alla affärer bara XS och S, jag är lite väl lång för den storleken.Tillsist så lyckades jag hitta ett par som passade. Men då var såklart knappen i byxan trasigoch jag var tvungen att gå så jag hann inte se om det fanns några andra. FAIL!  

Kram

söndag, eller är det söndag?

Hejsan,
Nu är jag hemma hos Magda, har saknat henne så!! Det blir sova hos henne och sen skall jag upp vid kvart i 8 för att jag skall och skriva in mig i sverige (creepy) trevligt att jag kommer få sååå mycket sömn i natt.
Sen imon blir det stan med Erika trevligt, trevligt. Sen blir det nog sova hos Magda tisdag till onsdag.

Kram

Äntligen i Sverige!!

Så nu är jag hemkommen! Det är så skönt här i sverige, inteför varmt (lagom), GRÖNT! Har ätit en god middag, och sen svenska jordgubbar! Muns! Dessutom har jag käkat lösgodis!
Imorgon blir det sova hos bästa och kanske träffa lite andra kompisar också....
Jag är grymt lycklig!

Kram

Livet är fullt av val, för många!

Jag hatar att välja! Jag bara hatar det! Det är så jobbigt! Värst är det när man måste välja mellan saker man värkligen vet.

Just nu sitter jag och funderar på två val.
Det första valet handlar om vilka sporter jag vill göra när jag bor i Sverige. Det funkar inte att göra 4 sporter när man är 16 år, satsar hårt på skolan, och vill jobba. Jag väljer mellan: hockey, bandy, fotboll och segling. Problemet är att jag älskar alla sporter lika mycket.
Det andra valet är mellan två saker jag vill göra denna somaren. Jag väljer mellan en konfirmations återträff och segla med familjen. Om jag väljer att åka på konfa återträffen så kanske får jag segla en dag eller två men jag vill segla längre tid! Jag hade en otrolig tid på mitt konfirmations läger förra året, jag skanar alla!
Så jag har något svårt att firnula över medans jag reser imorgon. Det blir en lång dag, inte frame förrän kl 2 på natten.

Kram


Väskan är full, nu vill jag flyga

Hejsan,
Min väska är sågott som färdig packad nu. Jag har några få klädersplagg plus min nessesär kvar sen är allt packat. Jag har inte över vikt heller :-)
 Jag längtar så till Sverige nu, men jag har inte fattat att jag åker imon och jag har absolut inte fattat att jag faktis flyttar tillbaka till kalla Sverige.

Kram


kortet




jag fattar inte hur svårt det kan vara att lägga up bilder, här kommer mitten av kortet dock. Bilder på mig och mina kompisar i skolan. Kommer sakna dem :(

I hate to say godbye

Hejsan,
jag hade en underbar eftermiddag på vilaggio med många skratt. Det blev bara jag och en annan kompis, tyvärr kunde inte de andra av mina kompisar som igentligen skulle vara med komma.
Jag fick ett himla fint hejdå kort, se bilder.

 

last day of school

Sista dan i skolan :) harliigt! (sorry att jag inte har svenska bokstaver)
Kommer bli sorgligt att seja hej da till alla, men skont att antligen slippa denna skit skolan.

Sorry att det blev ett kort inlagg.

Kramar

RSS 2.0