rubrik

Hejsan
Nu borde jag entligen packa, men jag beslutade mig för att blogga en snabbis innan jag börjar. Idag har jag först varit i skolan, lite roligare än vad det har varit de senaste veckorna. Vi gjorde lite olika aktiviteter, team building var den absolut roligaste!
Imorgon är sista dagen någonsin i min skola här i Qatar, skall bli skönt att lämna den, jag har inte trivts i skolan, det är alldeles för stökigt. Såklart kommer jag sakna kompisarna, så efter skolan så drar jag och några kompisar och schoppar, last godbye.
Idag har jag också åkt skridskor med två små tjejer som har blivit som mina små systrar här i Qatar, så söta. Kul att vara idol ;-)

Kram

Godmorning!

Hejsan bloggen!
Jag vaknade för en timme sen och hade tänkt att ha en slapp frukost, läsa tidningen och sånt, men då ringer mammas kompis och säger att hon är påväg, så då får man byta om och fixa sig, jag kan inte påstå att jag vill att nån borde se mig i sovkläder och trasligt hår...
Jo, påtal om tidningen, jag var med i den idag, på bild och allt! Det var något om att jag skulle sluta jobba i min simklubb, det stod inte bara om mig, men jag var på bild, och jag såg hemsk ut!
I dag blir det schopping, om jag köper något interesant så lägger jag upp det på bloggen!

Kram!


Röd

Jag har lyckats igen, hur mycket solkräm jag smörjer in mitt ansikte med så lyckas jag bli röd vilket fall, inte kul! Det måste vara min pappas gener, eller möjligen att jag har umngåts för mycket med Magda "Rosa ben", som gör mig röd..
Dagen på stranden var dock otroligt skön, spenderade nästan all tid guppande på en luftmadrass underbart!!
I kväll blir det slappa och troligen spendera en timme (eller mer) i telefon med bästa Magda. Troligen kommer jag också bli tvingad att packa lite också, det är faktis bara 5 dagar kvar nu!

Kram

Stranden

Nu bär det av till Duhkan (stranden)... Skall bli super skönt, bada i persiska viken en sista gång innan jag åker hem till kalla Sverige (men det verkar inte vara så kallt nu).
Hade ett underbart telefonsamtal med Magda igår kväll, satt utomhus och snackade med henne och jag blev nästan utelåst när mamma och broshan gick och lade sig. Tack Magda för att du är en sådan underbar vänn som alltid finns där i vått och tort.

Kram

Lördag

Hejsan,
Har varit dålig på att upptatera, sorry. Nu kommer jag troligen bli sämre eftersom min dator kommer bli nerpakad för fraktning till Sverige idag eller imorgon. Sen flyger jag till Sverige på fredag och då kommer jag vara upptagen med annat. Jag skall försöka upptatera då och då. Jag har tänkt bli lite mer seriös efter sommaren, eller när jag får tillbaka min dator (innan sommaren är slut), då kanske det är dags att fixa en design, hur gör man?
Igår var jag på brunch yummie!! men man blir FET av det! haha 
Idag har jag spenderat dagen med att packa *suck* jag är inte färdig än.. har också badat i poolen skönt, kommer sakna att ha en pool två hus bort det skall ni veta!

Kram  

Cidinho & Doca - Rap Das Armas

Jag älskar den låten altså, jag blir helt galen såfort jag hör den. Den ger mig verkligen överdrivet mycket energi. Men jag har en känsla om att vid slutet av denna sommar så kommer jag hata låten. Rap Das Armas är årets sommarplåga, helt klart, jag har inte ens varit i Sverige än men jag kan redan säga det (dock lyssnar jag på svensk webb radio)


Packa

Idag har jag spenderat en stor del av dagen till att packa, eller röja ut saker jag inte vill frakta hem till Sverige är kanske en bättre beskrivning. Jag hade tagit en super bra bild på kaoset i mitt rum, men eftersom min dator fortfarande står mitt på golvet oinkopplad efter att mitt skrivbord blev sålt härromdagen så får jag klara mig utan den bilden.
Jag är jätte bra på att spara ornödiga saker i mina lådor... Tillexempel, varje gång jag får något i ett kuvert och om jag inte förstör det så stoppar jag ner det i min skrivbords låda, jag tror att jag skall åter använnda det någon dag. Så när jag röjde ut min skrivbords låda slängde jag nog 5-6 använda kuvert.
Nu har jag åtminstone börjat stoppa lite saker i en låda och man kan (nästan) ta sig från en sida till den andra i rummet.


svin influensan

Jag är så himla trött på svin influensan. Jag måste erskänna att jag var lite orolig precis i början, men nu ser jag ingen anledning att vara orolig. Det känns bara överspelat nu. Jag läste att varje år dör ca 2000 i den "vanliga" vinter influensan i sverige, hittils har ungefär 200 dött i hela världen. Det är under en procent av alla som får svin influensan som dör. Det första tre fallen av svin influensan var bekräftade i Qatar två dagarsen såklart började det gå konstiga (falska)rykten om att det hade något med en restaurang att göra. 
Jag är så trött på svin influensan, att jag är nästan trött påatt skämta om det, då är det illa.  

...

skola imon, JOY!  Ärligt talat, Totalt ornödigt att gå till skolan vi har fått våra reports (betyg+omdömen), vi har gjort våra exams. Mesta av lektionerna gör vi ingenting, jag slösar min värdefulla tid av min ungdom i en skola där jag inte lär mig något. 18 dagar kvar, 16 till sommarlov. Ser grymt mycket fram emot sommarlovet, har en känsla av att det kommer bli grymt kul, sommarlov är alltid BÄST!
Så lite mysko tankar från mig, det är nog vad mi blogg kommer handla om, kommer något upp i mitt huvud så skriver jag det, 3 dagar sen hade jag 8 besökare WOW xD Jag vill ha många läsare.. Hur får man många läsare??   

Varmt

Jag är så trött på värmen just nu! Runt 45 grader varje dag är alldeles för mycket! Är jätte sugen på att gå ut, men det är för varmt. Men sånt är livet, 18 dagar kvar sen åker jag till sverige. Nu kommer ni tro att jag är konstig. Men jag saknar regn och att frysa.


dagen efter en avslutning jag inte var på...

hejsan

Idag spenderade jag 1 timma och 40 minuter att prata med bästa kompisen från sverige. I går slutade min gamla klass 9an, jag ser klassen fortfarande som "min" klass. Jag saknar klassen så himla mycket. Jag önskar att jag hade fått vara med på avslutningen, och på balen. Ett stort plus skulle det vara att man får sommar lov, själv får jag inte sommarlov förrän 1 juli :(
Jag längtar till sverige så himla mycket nu! Jag är så trött på värmen (45 grader är facktis inte skönt). Jag vill ha grönt, svalt, regn (ni måste tro jag är galen). Såklart saknar jag alla kompisar och släkten också. 22 dagar kvar nu!

kram <3

skolan

hejsan
jag ar i skolan nu, borde gora natt reasearch arbete om kanda kvinnor i historien, men jag beslutade mig for att blogga istallet (jag har nastan gjort allt, och jag kommer ha tid att gora fardigt det, oroa er inte!). Skrev facktis lite just nu.
Jag tror inte att mitt senaste inlagg lyckades publiceras, det gor inget det var onterissant enda.
Just nu sa har vi book week, vilket inebar att typ inga orkar ga till skolan, eftersom vi gor nastan ingenting. Namde jag att arbeted vi gor ar i matten. Varan matte larare ar lite mysko...

maste dra
kramar

Blogga

Som jag sa i mitt första inlägg har jag ingen aning om jag ens kommer att gilla att blogga. Jag tycker det verkar kul. Jag tycker det är lite läskigt att skriva i min blogg, jag vill vara ganska anonym, åtminstone tills jag har blivit bättre på att blogga.


RSS 2.0