I sverige!

Det blir bara en snabb update. Nu är jag i sverige!
Jag har match ikväll och skall vila lite innan jag skall äta.

xoxo
ganiis


tvådagariettinlägg. och en massa ord i ett ord..

hejsan! Förlåt för att jag inte uppdaterade något mer igår, men jag hade inte tid.
Gårdagen var jätte kul. Jag träffade Flora, Issy och Iwanna på Villaggio. Vi hade super kul! Men jag lyckades inte köpa något annat än ett par solglasögon, det blev mycket mer flumm och snack i affärena och inte någon seriös shopping. Jätte kul att träffa dem igen, men också ganska vemodigt när vi skulle åka hem.
Sen bar det hem till några kompisar till familjen och det var middag där, god mat, men kanske inte super roligt för mig. Mamma och Pappa var glada dock. ;-)

Idag bar det av till Sheraton där jag har legat hela dagen och solat och badat, super gött! Jag har facktis blivit lite bränd på armarna , hade glömt att smörja in mig där, glömsk som jag är.
Nu skall jag fixa mig. Sen bär det av till antingen souqen först, men annars så skall vi kolla på tennis (WTA touren för er som är insatta).

Ursäkta för inga bilder, men jag lovar att det blir några så fort som de hamnar på datorn.

xoxo
ganiis

uschhhh robert pattinson

Okej, jag vet inte varför jag skriver detta inlägget, men jag måste fråga... Är det någon annan än mig på denna jorden som tycker att Robert Pattinson INTE är snygg? Jag tycker att han är ganska motbjudande.
Titta på honom bara!



Nej usch och fy!
Då är de andra cullen "sönerna" snyggare!
Jackson Rathbone:


Såklart en äkta Emmett Cullen, Den snyggaste av Cullen "sönerna":
Kellan Lutz


Detta är bara min åsikt, men någon måste hålla med mig??

Nu skall jag till poolen och sola.

xoxo
ganiis


dukhan!

Idag väckte pappa mig tidigt med att sätta på tv på högsta volym, tack pappa! Men det var bara att gå upp. Så bar det av till Dukhan.
Super mysigt! Jag seglade en stund, men det blåste nästan ingenting, så jag åkte in ganska snabbt. I stället så solade jag en massa och badade en del med! Superhärligt!
När vi kom hem från Dukhan bytte jag om snabbt och så bar det av till landhockeyn, jätte kul att spela landhockey, men jag var lite ringrostig...
Hade tänkt att lägga upp några bilder från idag, men orkar inte lägga in dem från kameran..

Imorgon skall jag träffa Iwanna, Issy och Flora. Vi skall shoppa på Villaggio (mit favorit mall). Skall bli super roligt!

xoxo
ganiis

söndag, sk måndag i Qatar!

Godkväll!
Jag har haft en super bra dag!
Jag låg vid poolen till klockan tre ungefär, super skönt!
Sen gick jag upp till lägenheten och slappade lite innan jag fixade mig!
Så kom Elin och vi åkte till City Center, super kul att träffa henne igen!
Vi flummade runt som vanligt, men jag lyckades köpa en plånbok och snygga vantar(fingerlösa).
En jätte bra dag! Imorgon bar det av till Dukkan!


dukkan med magdalena, minnen.

xoxo
ganiis

Qatar!!

Nu är jag här! Solen skiner, det är varmt (antar jag, jag har inte varit ute än). Pappa har flyttat in i en ny lägenhet (vi bodde i hus) och från vadagsrummet (där jag sitter) så kan man se havet och doha port! Tittar man ner så ser man poolen, skall dit strax, dax att bli brun!!

Inga större planer för idag, slappa vid poolen, sen har vi inte bestämt något.

xoxo
ganiis

AJ AJ!

Spelade match med tjej laget idag... Vi förlorade :( även om vi var MYCKet bättre! Men jag lade mål och det är ju bra ;)

Vad som är mindre bra är att jag skadade tummen i första bytet, och den gör SUPER ont! Inte bra.

Klarar inte av att skriva mer.
Höstlov imorgon!!

xoxo
ganiis

halv studiedag!

som sagt ;-)

Vi ahde en lektion idag, sen bar det av hem igen, nu har jag slappat framför andra harry potter filmen (inte hela). Nu skall jag vara duktig och göra läxa, jag har nämligen en hel del.
Jag har historia: svara på 7 frågor om the age of reason (ganska långa frågor). Engelska: 20 ord jag inte kan, skriva betydelse och sätta in det i en mening(jag snackar om ganska avancerade ord nu).
Dessutom har vi essay writing imorgon på engelskan om Miguel street, och jag måste komma på en bra topic att skriva om.
(boken jag har läst i skola, inte kul!)

Sen så skall jag träna dubbelt i kväll! Först med tjej-laget (jag skall spela med dem imorgon) sen skall jag träna med dam laget. jag kommer vara så trött efter det. Kul att jag aldrig låter mig bli frisk (är förskyld och har huvudvärk).

Nu måste jag göra läxan.

Love y'all!

xoxo
ganiis




.

Tack! Tack, ni som gjorde att jag plötsligt inte alls var lika glad längre. Jag hade facktis en ganska bra dag...

Jag orkar inte säga namn. Jag säger bara att jag är förbannad.

Skall göra engelska, men först kurerar jag mig med lite Green Day-American Eulogy.


>lösningen på en hel massa saker<

xoxo
ganiis


Veckans låt!

Äntligen så har jag fattat hur man lägger in ett youtube klipp på bloggen!

Låtarna som blir veckans låt är låtar som jag lyssnar väldigt mycket på just under den veckan. Eller om jag bara tycker att de är så himla bra att jag måste lägga upp dem.

Veckans låt är: When I'm gone av Simple Plan. Dock kan jag inte bestäma mig vilken av vertionerna av låten som är bäst. Akustisk eller vanlig, så jag lägger upp båda!

"Vanlig"


Akustisk:


xoxo
ganiis

helgen

Förlåt! Jag har inte laggt upp ett inlägg på flera dagar nu. Men först i onsdags och torsdags hade jag inget sug och i helgen har jag varit upptagen!

Helgen har föresten varit super så här långt!

I fredags var det film kväll hos Livia med Mathilda, Josefin och Bridget. Vi hade det otroligt trevligt och vi var otroligt tjejiga, jag menar. Färga Mathildas hår, kolla på 3 riktigt tjejiga romantiska filmer, och sedan disskutera killar i flera timmar bara skriker tjejkväll om sig. Kul är det! Dock somnade vi inte förrän närmare halv 5 så jag måste säga att det inte var någon pigg Ganiis som vaknade igår.

Så fort jag kom hem igår så bar det av med mamma för att handla vinterjacka, hittade ingen. Men jag köpte ett par skor och en kjol, båda super snygga! Provade också ett par uggs vilket jag inte har gjort innan, supersköna! Är faktis sugen på att köpa ett par även om jag inte vill se ut som alla fjortisar (så jag tänker köpa svarta).
Sen så fick jag masage av en massör (sköööönt) och så åt vi middag hos några vänner till familjen.

Idag hade jag träning, men eftersom jag är förskyld så stod jag över. Istället har jag städat mitt rum och nu skall jag göra läxan. I kväll skall jag gå på promenad med Magdalena. 


Skolan denna veckan kommer bli väldigt slapp! Imorgon har jag inställd svenska, så jag börjar klockan 10.50 På onsdag har jag halv buffert dag, så jag har bara matte och slutar kl 10.45. På torsdag så har jag inställd civics och studiegrupp, så jag slutar 13.30. Härligt va?
Sen är det höst lov och Qatar. Längtar super mycket!

xoxo
ganiis

Kållereds Icebears <3

Var på hockeyträning idag (för ovanlighetens skull)..
Efter träningen så spelade Kållered mot Hanhals J20..
såklart hejade jag på Kållered även om jag spelar med Hanhals nuförtiden. Jag stod och sa det till Kitty och Teddie hela tiden, men ändå låg Kållered under när jag gick.. Rackarns!

Men jag kommer alldrig sluta älska Kållered Icebears även om jag inte har spelat med dem på hurmånga år som helst. (just nu är det bara 2årsedan jag slutade). Kållerd är min modersklubb, där jag växte upp som hockeyspelare. Jag kanske inte alltid hade de bästa lag kompisarna.
Men Kållered Icebears finns alltid i mitt hjärta


När jag var maskot för a-laget. Jag tror jag var 10 eller 11...
Kul att detta var nästan den ända bilden jag hittade när jag hade en Kållerds tröja på mig..


Föresten, några tips på något litet och nyttigt man kan äta efter träningen. Jag är sämst på att komma på något! Det blir nästan alltid fruk och drikjogurt eller mjölk.

xoxo
ganiis

tränar jag för mycket?

Jag och Livia snackar om min handled.

Livia: Du borde gå till doktorn och kolla upp den
Jag: Nej, tänk om jag får tränings förbud
Livia: Yay, hoppas!

Betyder detta att jag tränar för mycket?
Antar det ja. Men kul är det!
xoxo
ganiis

bloggdesign tävling

är med på en bloggdesign tävling hos http://designbyjessica.blogg.se/ igen. hoppas jag vinner! super fin desig lottar hon ut. var med själva vetja!


Plattan- ungdomsläger

Jag kom nyss hem från udevalla, och två super roliga dagar!
Jag var på ledarutbildning. Jätte lärorikt! Träffade flera nya trevliga människor...
Vi bodde på ett superfint hotel.
Många skratt har vi delat, framför allt på praktik passen, och igår kväll!
Ända negativa är att jag är supert trött nu, och måste läsa 40 sidor mer av Populär musik från Vittula och jag skall läsa 7 mer kapitel av Miguel street.Inte kul!

xoxo
ganiis


fredag kväll!

Hejsan!
Nu håller jag på att packa för helgen. Jag skall på ungdomsledarkurs. Skall bli skoj. Mindre skoj är att jag skall gå upp kl 05.30 imorgon.

Idag har jag haft de tråkigaste lektionerna. Franska och Svenska. I svenskan fick jag reda på att jag stavade såpass dåligt (3 fel under godkänt) så jag kommer bli erbjuden extrahjälp. Mamma tycker jag skall gå, jag tycker inte så. svenskan kommer tillbaka!

Kollar lite på björn gustafsson samtidigt som ajg kollar på upplösningen av idol. Jag tror Karolina åker ut, hon håller inte måttet!

xoxo
ganiis


GLAD!!!

Mamma snackade med hennes sysster och vi skall traska till dem och kolla på Grey's Anatomy ikväll! Trevligt va?

Jag var också inne och kollade på facebook, och det stod att det var många som hade samma problem som mig och de höll på att åtgärda det, skönt att veta!

Sitter och kollar på lilla sportspegeln när de intrevjuvade en i mitt lag. Skulle varit kul att faktis få spela med dem, men är inte bra. än ;). Konstigt är det att titta på folk som man träffar varje dag på hockeyn. Dock inte idag, för det är tränings ledigt.

Jag skall plugga civics nu, favorit ämnet helt klart, men inte så trevligt med prov.

xoxo
ganiis

facebook

Jag är förbannad på facebook..

Av någon konstig anledning så har jag inte kunnat logga in på facebook sen i lördags, varför? site maintinens, men bara för mig! Det funkar inte att byta lösenord. jag håller på att lista ut ett sätt att fixa det. Tips?

xoxo
ganiiis

måndag

hejsan!

Idag har det varit det vanliga.. Skola och hockeyträning..
Jag bara älskar alla som går i IB1 vi är bäst, alla är supertrevliga!

Jag har fortfarande ont i handlenden tyvärr, skall kanske kolla upp den imon..

Jag måste medge att jag är lite nere just nu, om 6 dagar spelar Green Day, världens bästa band, i Globen och jag kommer inte se dem. Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas att de gör en till Världstuné (gärna flera)!

Skall skriva mer interessanta inlägg, jag lovar. Men idag hinner jag inte tänka ut något bra!

xoxo
ganiis

höst regn

Nu har jag kommit hem från en promenad i regent med mamma och lillebror. Super mysigt tycker jag! Idag är det riktigt höstväder. Regnet spöar ner (bara för det gör det inte det nu) och det blåser en massa, löven flyger.
Men vi paltade på oss med regn kläder och gick och hyrde en film. Nu har vi beställt thai mat, sen skall vi mysa och kolla på film.
Ibaland älskar jag hösten! Och jag älskar alltid att hoppa i vattenpölar!


 Tidigare var jag och Magdalena och shoppade och jag köpte en super snygg skjorta från JC och tummvantar utan fingrar (eller vad de nu kallas) från BIKBOK, dessutom köpte jag klubbtejp och hockey handledsskydd. 

Sen när vi kom hem så tog jag lite bilder på Magda i regnet, kanske så kommer några upp på bloggen. 


Jag är så himla förbannad på att sladden till min digitalkamera är borta... 

xoxo
ganiis 

1 oktober!

Så då var det en ny månad. När jag tänker på oktober så är ända tanken som slår mig HÖST! Men höst är mysigt. Träden är sjukt fina (måste fota, ge mig tid!), eftersom jag inte är "van" vid att det blir kallt (så kallt som det är nu var det alldrig i qatar under de 1,5 åren jag bodde där) tycker jag det är sumper mysigt att ta på mig varma kläder.

Något super kul händer också på höstlovet(oktober), jag skall nämligen åka till Qatar! Eller jag kanske redan har skrivit det... Men isåfall så skriver jag det en gång till!!

Nu skall inte jag skriva mer för min handled gör ont när jag skriver..

xoxo
ganiis

RSS 2.0